Την Παρασκευή 13.5.2016 και ώρα 16.30, στο κλειστό γήπεδο της περιοχής Γουδή του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκαν οι ενταγμένοι στο πλαίσιο του "katatopia festival viii" καινοτόμοι αγώνες επίδειξης goal2ball.

Διεξήχθησαν αναμετρήσεις δωδεκάλεπτων περιόδων, σε αγώνες ανδρών, αγώνες γυναικών, καθώς και μικτούς αγώνες, ανάμεσα στις τοπικές ομάδες ατόμων με προβλήματα όρασης, των αθλητικών σωματείων "Ομηρος" και "Κεραυνός".

Οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν με δυο πανομοιότυπες μπάλες που κατά κανόνα κυκλοφορούσαν στο παιχνίδι συγχρόνως, ενώ επιπροσθέτως τοποθετήσαμε στο μέσο του αγωνιστικού χώρου ένα στύλο, ως επιπλέον κεντρικό στόχο προς επίτευξη.

 Αμφότερες οι μπάλες είχαν τον τύπο της κανονικής του αγωνίσματος και η συνήθης επιτυχία τέρματος, λογαριάζεται ως αξία 1π.

 

 

Επιπλέον καθορίσαμε ότι η επίτευξη του κεντρικού στόχου έπειτα από ρίψη οποιουδήποτε εκ των ακραίων παικτών, λογαριάζεται ως αξία 2π.

 

 

 

Στη σχετικά σπάνια περίπτωση της σύγκρουσης των μπαλών, λογαριάζεται 1π. υπέρ της ομάδας που βρίσκεται πιο μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

 

 

 

 

Η εν λόγω σφαίριση προσφέρει έτσι ασφαλώς μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών προς τους παίκτες και τις ομάδες.

 

Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults